Yamaha vannscooter utstilt på Markedet!

Tilbake

Skal du innom Markedet eller Vinmonopolet før jul er sjansen stor for at du får et glimt av Yamahas nye vannscooter Yamaha FX SVHO. Den skal nemlig stå utstilt utenfor Vinmonopolet i 3. etasje frem mot jul. Den utstilte herligheten er 11 fot og har 250hk. Denne modellen kommer med Ride™. Yamahas unike system med brems og revers uten å slippe styret. Prisen på den utstilte modellen er kr. 169.000,- levert Haugesund.

Vannscooter-ride

 

Yamaha har for 2015 også lansert nye Yamaha V1 Sport. Dette er en fullverdig vannscooter i unik Yamaha-kvalitet med skikkelig glassfiber skrog.
Denne yter 110 hk og koster kun kr. 87.900,-

Yamaha har en rekke modeller enten du er på jakt etter en cruiser eller det mest sportslige som kan leveres. Kontakt oss for mer info og et godt tilbud.

Handler du vannscooter hos Marina AS kan du være trygg på at du får den unike Yamaha-kvaliteten og et autorisert serviceverksted med skolerte mekanikere og spesialverktøy i nabolaget.

Skal du sikre deg vannscooter til sommeren kan det være greit å være tidlig ute! I fjor gikk det unna som varmt hvetebrød 🙂