En eventyrlig start på sesongen!

Tilbake

Skjermbilde 2014-09-23 kl. 23.24.45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter en drømmesommer i fjor og gode meldinger for i år er det er stor etterspørsel etter båt i hele landet denne sesongen. På Marina har vi hatt en eventyrlig start på sesongen med meget stor interesse allerede fra «Åpent hus» i januar og utover i årets første måneder. Dette resulterte i rekordlevering av nye båter til påske i år. Også i forbindelse med båtmessen merket vi stor interesse og hadde godt salg av både båter og vannscootere på messen og i dagene etter.

Det er gledelig at våre kvalitetsprodukter og gode service gjør at mange velger oss når de nå skal sikre seg en bekymringsløs og avslappende sommer på sjøen.

Men er du potensiell båtkjøper er det en ting du må være obs på om du vil ha båt til sommeren og ferien kommer. Stor etterspørsel etter våre populære båter gjør også at lagrene tømmes i rekordfart og en må bestille båt nå om en vil være garantert drømmebåten. Skal du ha båt i sommer bør du altså stikke innom oss jo før jo heller for en hyggelig båtprat 🙂

Vi snakkes!