Marina flytter ved årskiftet

Tilbake

Etter å hatt tilhold i samme lokaler på Risøy i 49 år er tiden kommet for å flytte til større og bedre tilrettelagte lokaler. Fra 1. januar 2020 er vi på plass på ny øy, i nye lokaler i Grannesgata 43 helt nord på Bakarøynå (Hasseløy). Her vil vi disponere nybygg på 1000m2 med nytt moderne verksted, og utstillingshall i tillegg til egen klargjøringshall og stort uteområde med 65 meter dypvannskai og 2 mål kaiareal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betydelig satsning
Det legges betydelige midler i den nye lokaliteten og butikken bygges opp etter strenge krav fra Yamaha Motor Europe og blir distriktets eneste Yamaha Marine Concept Store. Varemerkene blir de samme med Yamaha utenbordmotorer og vannscootere og båter fra Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Pioner og Øien.

Artikkel fra Haugesunds Avis (krever abo)