Buster Magnum PRO

Første modell i den nye Pro Series

Om du syntes Magnum er macho bør du ta en titt på denne. Dette er en båt i proffklassen med sentrert styrekonsoll og konstruksjon i aluminium.
Pro Series er utviklet for de som legger vekt på ytelse fremfor komfort og er ikke være et fartøy som bare skal stå til pynt på brygga, men et robust verktøy for hele båtsesongen.

Størst
Med en lengde på ca. 7 meter og bredde på 2,4 meter er Magnum Pro den største båten i sin klasse. Høyden på sidene er nesten 90 cm. Solide rekkverk og en standard targabøyle som kan installeres i styrekonsollen eller bak i båten, skal gi økt sikkerhet.

Kjøring
Båten er utformet med båtføreren i fokus. Den er utviklet fra skroget på Magnum og bunnen har en vinkel på 20 grader. Magnum Pro mestrer tøffe forhold med stabilitet og stor manøvreringsevne – takket være god balanse og intelligent design.

50 knop
Utformingen av skroget skal kunne gi et stort tilgjengelig kraftområde. Ved høyeste motorkraft kan hun nå en topphastighet på nesten 50 knop, mens motoren på 150 hestekrefter er tilstrekkelig for maksimal last.
Solide og offensive Magnum er selve flaggskipet i Busterflåten. Her forenes stabil gange i hardt vær med mange smarte løsninger og detaljer. Et strøkent eksteriør og et praktisk interiør med komfortabel sitteplass for opp til 8 personer borger for kvalitet til minste detalj.

Mer info kommer.