Buster X

Båten kan varieres etter dine egne behov

Buster X er en tøff, stabil og rommelig aluminiumsbåt i ny design med avrundede former. Størrelsesmessig befinner den seg mellom modellene L og XL i Buster-sortimentet.

Buster X gir deg unike muligheter til å variere innredningen etter dine egne behov. Foruten standardversjonen finnes det 15 ulike varianter som du kan bestille, men vi anbefaler å være ute i god tid med bestillingen din.

Du kan variere de 16 ulike utgavene med hjelp av elementer som monteres/demonteres uavhengig av hverandre. I sin mest nøkterne form blir bare førerplassen igjen når du endrer innredningen i X-modellen. Da er den velegnet som en rommelig og stabil båt for ulike typer transport. Med komplett antall sitteplasser gir den en trygg og sikker båttur for et selskap på opp til syv personer. Mellom disse to ytterlighetene kan du skreddersy X etter dine egne, spesifikke fritidsbehov som kan omfatte alt fra fiske til vannskikjøring.

Båten kombinerer den unike fleksibiliteten med de velkjente basisgenskapene hos Busterbåtene: robust design takket være aluminiumsmaterialet, sikker konstruksjon og ekstrem vedlikeholdsvennlighet. Båten har en nøye gjennomarbeidet finish med en holdbar, pen og glansfull overflate. Dette gjør at Busterbåtene har en svært høy annenhåndsverdi.