STANDARDUTSTYR Hydraulisk styring Styreratt i lær Relinger og sperrehaker i rustfritt stål Rattkonsoll, frontrute i herdet glass, vindusvisker Venstrekonsoll, frontrute i herdet glass Frontboks til konsoll Radio Fusion Rødt, skjermet interiørlys Sete/stangboks Offshore båtseter (2 stk.) Fjærbelastet base for båtseter Vindusvisker, venstre Komplett sett av puter Svømmestige og plattform Vannskibrakett Vipperatt Trimror Havnepresenning Boks til ankertau og fortøyning, venstre og høyre Fastmontert drivstofftank, 250 L Batterirom Hovedbryter Navigasjonslys Lanternemast Brannslukker Manuell lensepumpe Automatisk lensepumpe Selvdrenerende, åpent interiørområde

Buster SuperMagnum

 


Representative og topputstyrte Buster SUPERMAGNUM for fartsfylt båtliv

Den barske, men samtidig elegante Buster SUPERMAGNUM er den mest komfortable, stillegående og kraftigste Busteren gjennom tidene. Med opptil 300 hk på hekken gir den, uavhengig av antall passasjerer og last, en følelse av fart som du aldri tidligere har opplevd. De gjennomtenkte funksjonelle løsningene og alt standardutstyret garanterer at båten er praktisk, komfortabel og sikker.

SUPERMAGNUM har luksuriøs og romslig passasjerplass som gir representative reiseforhold. Fører og navigatør sitter i ergonomiske, regulerbare offshore-stoler med myk polstring og sidestøtte. For passasjerene er det stilige, moderne polstrede puter. En romslig utformet vindskjerm styrer fartsvinden godt unna og sørger for en behagelig tur. Den praktiske todelte kalesjen i robust plaststoff er lett tilgengelig fra kalesjegarasjen bak akterbenken og beskytter passasjerene mot vær og vind.

SUPERMAGNUM har en finish som er gjennomtenkt i minste detalj: båten har lærtrukket tiltratt, førsteklasses lydutstyr samt blant annet koppholdere i rustfritt stål, som gir reisedrikkevarene en verdig oppbevaringsplass.

Den store, faste 250 liters drivstofftanken gir SUPERMAGNUM en meget stor aksjonsradius. Den kraftige Yamaha F300 4-takstmotoren og kjøregenskapene gjør at båten går og akselererer utmerket også med full last.

 

TEKNISK INFORMASJON
Lengde 7.1 m
Bredde 2.4 m
Vekt 1100 kg
Anbefalt motor 300 hk
Sitteplasser 7