Yamarin 56 BR

Yamarin har uten tvil stått for bestselgerne blant bowridere i 5-meterklassen opp gjennom årene. 5150 som ble avøst av 5220 og så ulike generasjoner av 53BR. Nå er 53BR avløst av en ny forbedret modell. Yamarin 56 BR (Bow Rider) har tatt med seg det gode fra tidligere modeller og pakket det inn i en ny skarpere look. Litt mer kantete i formen, som gir et moderne preg.

Yamarin 56 BR har god dørksplass, mange store og små oppbevaringsrom og sitteplasser både foran og bak den todelte vindskjermen. Vindskjermen holder høyden lenger bak og øker komforten ytterligere fra de tidligere modellene. Vindskjermen er avdelt med en 2-delt dør som gir tilgang mellom sitteplassene foran og akter. Døren sørger for at det ikke blir trekk i cockpiten under kjøring, mens de som vil ha vind i håret kan kose seg foran i båten.

Modellen har ellers 2-delt kalesje i kalesjegarasje, integrert kontrollboks, 91 liters drivstofftank og god plass i dashbord for montering av 9″ kartplotter, digitale instrumenter og hydraulisk styring – alt dette som standard.

 

Yamarin 63BR dekker de fleste behov, enten det er transport, turer, fiske eller vannsport.

Kontakt oss for et godt tilbud!

 

Tekniske data
Lengde: 567cm
Bredde 225cm
Vekt 670 kg + motor
Antall personer: 6
Motoranbefaling: 80-115hk

Fart
Yamaha F80 ca. 33 knop
Yamaha F100 ca. 37 knop
Yamaha F115 ca. 40 knop