Yamarin 63 Bow Rider

En praktisk og robust båt

Yamarin 63 BR er en båt med meget gode sjøegenskaper. Under vannlinjen har båten bunn med dyp V-form. Det gjør at skroget skjærer seg gjennom vannet og demper bølgeslagene på en overbevisende måte. Det er i litt hardt vær man merker hvor mykt, støtt og stabilt denne modellen går i sjøen. Høyt innvendig fribord, gode seter, ergonomisk førerplass og en solid vindskjerm, skaper en trygg følelse hos alle om bord. Vindskjermen er utformet slik at den også beskytter dem som sitter på akterbenken i cockpiten.

Yamarin har lagt vekt på å skape en båt som det er lett å bruke under alle forhold. Trinn og dørk med god sklisikring gjør det enkelt å ta seg om bord i båten. Om bord er det store stuverom og mange smarte finesser, som hanskerom, fast plass til kjøleboks og gassdempere på lukene over stuverommene.

Yamarin 63 BR er bygd lett og solid. Båten veier 900 kilo. Med en Yamaha-motor med 150 hk er toppfarten 46 knop. Takket være et effektivt skrog og en bensingjerrig motor ligger forbruket under 0,9 liter pr. nautisk mil helt til loggen viser 33 knop.