Yamarin 79 DC

Yamarin 79 DC er en klassisk daycruiser med alt du drømmer om – stor cockpit med sosiale sitteplasser, romslig cabin med soveplass for 4, suverene sjøegenskaper, lang rekkevidde og høy ytelse.

Yamarin har tatt fartsegenskapene fra Yamarin 80DC og planløsningen fra 76DC og skapt en ny modell med praktiske løsninger og mulighet for Yamaha F300 på hekken.

Yamarin 79 DC er praktisk innredet med en stor, lun og sosial sittegruppe. Midt i sittegruppen er det plassert et stort (avtagbart) 2-delt (innfelbart) teakbord med god plass. Her kan du dekke opp for hele familien. Velutrustet minikjøkken/pantry med kokeplate, vask, kjøleskap og skuffer.

Fremme i cockpit har du 3 sitteplasser, en på babord side og et dobbelt sete ved førerposisjonen. Her kan ryggen vippes slik at disse kan brukes som ekstra sitteplasser til sittegruppen. Stort praktisk dashbord med plass til innfelling av 12″ kartplotter.

I kabinen finner du 4 liggeplasser og toalett tilkoblet septikktank.

Baugpropell, vannklosett med septiktank, kokeapparat og trimplan er standard – blant annet, listen er lang! Som ekstrautstyr kan det leveres Wallas 1800 varmer og ankervinsj.

Kontakt oss for mer informasjon og et godt tilbud!

Tekniske data
Lengde: 804 cm
Bredde: 260 cm
Vekt: 1700 kg
Antall personer: 8
Motoranbefaling: F225-F300