Yamaha YS 1070 T

 60 tonn i timen!

Med sin jevne, stillegående 4-taktsmotor, ekstra bredde (72 cm), opptil 17-meters kastelengde og en mengde avanserte detaljer, er YS1070T det perfekte valget for store snøryddingsjobber.

Den elektromagnetiske clutchen i kombinasjon med den hydrostatiske girkassen – med énspakskontroll – gjør snøfreseren svært brukervennlig. Du kan justere hastigheten på fremdriften trinnløst uten å påvirke hastigheten på innmaterskruen, og det ekstra lange beltet gir god gripeevne selv under de mest krevende forhold.

Vi har isolert motorhuset og brukt en stor, ekstra støydempende eksospotte for å sørge for ekstra stille drift av hensyn til omgivelsene.

Detaljer

 • Kraftig Yamaha 4-taktsmotor og elektrisk start
 • Hydrostatisk girkasse (HST)Kraftig 2-trinns utkaster – kaster snøen opptil 17 meter!
 • Ekstra bred (72 cm) fresebredde
 • Et robust belte gir førsteklasses gripeevne
 • Elektrisk styrt kasteretning
 • 2-trinns utkastersystem, med utskiftbar plastbelegg sørger for maksimal kastelengde.
 • Kraftig 2-trinns innmaterskrue i stål – for krevende jobber
 • Trinnløst gassassistert høydejustering av snøhus
 • Justerbar sagtannet skjær
 • Elektromagnetisk clutch for innkobling av innmaterskrue, og solid deksel
 • Praktisk arbeidslys på kontrollpanelet

Ta kontakt med oss for et godt tilbud på din nye fres!

 

 

Yamaha 4-takts OHV-motor med elektrisk start

Med YS1070T kan du ganske enkelt vri om nøkkelen og nyte de meget stillegående og driftssikre kreftene til Yamahas 4-takts OHV-motoren. Denne velprøvde luftkjølte motoren på 301 cc gir nok av dreiemoment og effekt til snøfresing, men også utmerket drivstofføkonomi.

Hydrostatisk girkasse (HST)

Det slitesterke hydrostatiske girkassesystemet gir mer nøyaktig hastighetskontroll i tillegg til jevnere skift mellom forover og revers – ved hjelp av en enkel spak. Dermed kan du endre hastighet eller stanse uten å løsne beltene eller påvirke hastigheten til innmaterskruen. Du vil fortsatt kunne kaste snøen hele 17 meter.

Kraftig to-trinns innmaterskrue

Innmaterskruen med to trinn er konstruert for å takle de mest krevende vinterforholdene. Den kraftige sagtannete innmaterskruen i stål i kombinasjon med det tannede skjæret takler selv svært hard snø og gir et meget bra resultat.

Robust drivsystem med belte

Beltet gir ekstra god gripeevne. Beltene er fleksible, med store knaster som gir ekstra godt grep ved manøvrering under vanskelige forhold. Snøfreseren kan til og med benyttes i trapper. Systemet fungerer i perfekt samspill med den hydrostatiske girkassen.

 

Utskiftbar plastkledd utkastertut, og brukervennlige kontrollfunksjoner

Utkasteren, som kan justeres i to trinn, er kledd med plast. Det øker effekten på kastelengden, og reduserer også støy og slitasje. Kasteretningen er elektrisk drevet, og justeres enkelt ved hjelp av en spak. Låsespaken for innmaterskruen og drift er også en énhåndsoperasjon; dermed kan den andre hånden regulere hastigheten eller justere kasteretning/lengde

 

Gassassistert justering av snøhus

Innmaterskruene har sagtannet utforming, elektromagnetisk clutch og slurekobling for brytepinner. Den er også utstyrt med et gassassistert tiltsystem for mest mulig effektiv fresing. Justeringen utføres enkelt ved hjelp av en håndtaksmontert spak.

 

Pålitelighet og holdbarhet du kan stole på

Yamaha-navnet er anerkjent verden over for uovertruffen pålitelighet og holdbarhet. Hver eneste Yamaha snøfreser viderefører denne arven. Vi benytter robuste materialer som tykt stål på både innmaterskrue og utkaster, betjeningsorganer i metall, samt en stor overdimensjonert girkasse. Snøfreserne våre er konstruert for lang levetid.

 

En rekke avanserte detaljer leveres som standard

To-trinns innmaterskrue med gassdrevet tilt, justerbar sagtannet skrape, elektrisk start, rengjøringsfunksjon, arbeidslys, drivstoffkran med avtappingsventil for forgasser og dødmannsbryter er bare noen få av de praktiske funksjonene som leveres som standard. Resultatet? Overlegen ytelse med uovertruffen brukervennlighet.

 

Ring Trond 905 19 028 for pristilbud/bestilling eller mer informasjon.