Yamaha YS 660 EDJ

I tillegg til en fresebredde på 61 cm og kastlengde på 15 meter får du en kraftig og stillegående Yamaha 4-taktsmotor, sagtagget to-trinns innmaterskrue, to-trinns utkastsystem og hydrostatisk girkasse (HST). Du setter snøfreseren enkelt i enten forover eller revers med en trinnløs spak, mens de lange beltene gir suveren gripeevne.
Den kraftige modellen takler selv isete, hardpakket snø, og har en elektrisk styrt to-trinns utkaster med en 230° svingradius. YT660EDJ er konstruert for å takle store snømengder.

Detaljer

Kraftig Yamaha 4-taktsmotor og elektrisk start
Hydrostatisk girkasse (HST) – en glede å kjøre
Kraftig 2-trinns utkaster – kaster snøen opptil 15 meter!
61 cm fresebredde
Kraftige belter med førsteklasses gripeevne
Enkel justering av kasteretning – elektrisk styrt
2-trinns utkaster med utskiftbart plastbelegg for maksimal kastelengde
Kraftig 2-trinns sagtannet innmaterskrue i stål – for krevende jobber
Trinnløst gassassistert høydejusteringssystem for snøhuset
Justerbart sagtannet snøskjær gir perfekt resultat
Solide sidedeksler
Praktisk arbeidslys på kontrollpanelet

Modellen er testet med meget overbevisende resultat
sammenlignet med konkurrenter i samme prisklasse.

Yamaha YS 660 EDJ

Ta kontakt med oss for et godt tilbud på din nye fres!

 

Yamaha 4-takts OHV-motor med 12V elektrisk start

Med YT660EDJ kan du ganske enkelt vri om nøkkelen og nyte de jevne, stillegående og driftssikre kreftene til den effektive og pålitelige Yamaha 4-takts OHV-motoren. Denne slitesterke, luftkjølte motoren på 175 cc gir nok av krefter og dreiemoment til snøfresingen, men også utmerket drivstofføkonomi.

 

Hydrostatisk girkasse (HST)

Det hydrostatiske trinnløse girkassesystemet gir nøyaktig hastighetskontroll i tillegg til enkelt skift mellom forover og revers kun ved hjelp av en enkel spak. Dermed kan du endre hastighet eller stanse helt uten og løse ut innkoblingen av hverken innmaterskrue eller fremdriften av beltene Du vil fortsatt kunne kaste snøen hele 15 meter.

Kraftig to-trinns innmaterskrue

Innmaterskruen med to trinns utkaster er konstruert for å takle de mest krevende snøforhold. Den kraftige sagtannete innmaterskruen i stål i kombinasjon med det tannede skjæret takler selv svært hard snø og gir et meget bra resultat.

 

Robust drivsystem med lange belter

Beltene gir ekstra god gripeevne. Beltene er fleksible, med store knaster som gir ekstra godt grep ved manøvrering under vanskelige forhold. Snøfreseren kan til og med benyttes i trapper. Systemet fungerer i perfekt samspill med den hydrostatiske girkassen.

 

Plastbelagt utkaster og brukervennlige kontroller

Den 2-trinns utkasteren er belagt med utskiftbar plast, noe som gir maksimal kastelengde. Kasteretningen av snøen er elektrisk drevet med en liten spak på kontrollpanelet, og kastelengden er enkel å justere med en spak på håndtaket. Låsespaken for innmaterskruen og fremdrift er også en énhåndsoperasjon; dermed kan den andre hånden regulere hastigheten eller justere utkastertuten i lengde eller retning.

 

Mekanisk tilsystem for justering av snøhus

Den robuste innmaterskruen i stål på YT660EJD har et mekanisk tiltsystem med tre stillinger, inkludert en svært praktisk flyteinnstilling som lar maskinen tilpasse seg snøforholdene ved å følge bakkekonturene. Justeres enkelt med en spak på håndtaket.

 

Pålitelighet og holdbarhet du kan stole på

Yamaha-navnet er anerkjent verden over for uovertruffen pålitelighet og holdbarhet. Hver eneste Yamaha snøfreser viderefører denne arven. Vi benytter robuste materialer som tykt stål på både innmaterskrue og utkaster, betjeningsorganer i metall, samt en overdimensjonert girkasse. Snøfreserne våre er konstruert for lang levetid.

En rekke avanserte detaljer leveres som standard

To-trinns innmaterskrue med gassdrevet tilt, justerbar sag tannet skrape, 12 V elektrisk start, rengjøringsfunksjon, arbeidslys, drivstoffkran med avtappingsventil for forgasser og dødmannsbryter er bare noen få av de praktiske funksjonene som leveres som standard. Resultatet? Overlegen ytelse med uovertruffen brukervennlighet.

 

 

Ring Trond 905 19 028 for bestilling eller mer informasjon.