yamarin_59br_150622-006-print

Yamarin sin nye modell for 2023-sesongen er en moderne og stilig bowrider i seks-meter klassen. Yamarin 59 BR, designet som en behagelig fritidsbåt for par og familier, presenteres for første gang på Boot Düsseldorf internasjonale båtmesse i Tyskland fra 21. til 29. januar.

«Den nye Yamarin passer i den populære klassen av båter under seks meter og tilbyr mye åpen plass for gode opplevelser på vannet. Båten er designet med et komfortabelt sittearrangement ideelt for sosialt samvær ombord. Tilgangen til vannet er enkel fra de brede badeplattformene og båten byr på et praktisk soldekk, sier Yamarin´s markedssjef Johan Finnberg.

Som med alle Yamarin-båter, er skroget designet for gode sjøegenskaper. Det brede skroget gjør båten ekstremt stabil. Det største motoralternativet er Yamaha F115 som gir toppfart på rundt 37 knop. Kombinasjonen av elektronisk drivstoffinnsprøytning og et skrog designet spesielt for Yamaha påhengsmotorer gir god økonomi i marsjfart. Best drivstoff økonomi oppnår man i hastighetsområdet fra 19 til 24 knop med Yamaha F115LB påhengsmotor. Drivstofforbruket ligger da på 0,7 liter per nautisk mil.

Standard Yamarin Q smartskjerm med Navionics elektroniske navigasjonskart gjør båtlivet enkelt. Yamarin Q inkluderer også radio, som du kan bruke til å streame musikk fra din egen smartenhet. Valgfritt tilbehør inkluderer fishfinder, ekkolodd og fjernkontroll, som gjør det enkelt å betjene den smarte skjermen og justere volumet, for eksempel mens du slapper av på sofaen akter.

Standardfunksjoner på smartskjermen inkluderer Q Guard anti-tyveritjeneste. Dette gjør det  mulig for eiere å overvåke posisjonen til båten. Et fabrikkmontert tilbehørssett utvider Q Guards funksjoner til å inkludere batteri, lense og motorstatus.

Skjermet interiør og enkel adkomst

Vindskjermen strekker seg akterover langs sidene. Høyden er optimalisert ved hjelp av vindstrømberegninger for å maksimere kjørekomforten og beskytte passasjerer som sitter i sofaen akter mot vind og sprut. Den svarte rammen rundt vindskjermen forsterker båtens vellykkete utseende og smekre linjer.

Hele dørken og alle dekksflater er dekket av et stilig Softdeck sklisikkert dekkmateriale som standard. I regnvær eller på varme sommerdager beskytter den høye akterkalesjen hele passasjerområdet. Når kun den fremre delen av kalesjen står oppe er cockpiten fortsatt beskyttet mot regn eller sol, og du kan bevege deg fritt på akterdekket, for eksempel ved til-legging i havn.

Området akter domineres av en stor sofa med vippbar rygg som med et enkelt håndgrep gjøres om til en komfortabel solseng. Setene til styrmann og passasjer kan svinges og skaper et sosialt område hvor man kan slappe av på fjorden som i havn. Et justerbart bord kan plasseres foran sofaen. Baugen på Yamarin 59 BR danner en komfortabel sittegruppe hvor det er fint å sitte i godt vær.

En viktig detalj med tanke på båtens brukervennlighet og sikkerhet er de gode gangflatene både forut og akter. Tilgjengeligheten forut forenkles av solide rekkverk på begge sider samt et bredt trinn som gjør det enkelt å gå om bord i båten fra brygga og fra land. Under trinnet finnes et praktisk stuerom for oppbevaring av fortøyningsliner. Disse kan nås uten å måtte åpne luken på toppen.

De brede flatene akter på begge sider av påhengsmotoren fungerer som komfortable badeplattformer og adkomstveier fra brygga, samt praktiske kasteplasser for sportsfiskere. Støtte gis av den valgfrie vannskibøylen som strekker seg fra fronten av motoren langs begge sider til bakkanten av badeplattformen. Når båten er fortøyd med siden til kaien, forenkles adkomsten av de praktiske trinnene foran vindskjermen.

Under badeplattformen på babord side er det stuerom for liner og anker. På styrbord side finner du tanklokket og drivstoffilteret under luken

Yamarin 59BR

Med motorer: Yamaha F115L

Pris fra

kr.548.000,-

Be om pristilbud

ant. pers

6

motor (hk)

115

lengde

20 fot (5.95)

bredde

2,25 m

tørrvekt

825 kg

yamarin_59br_150622-058-printyamarin_59br_150622-057-web_100_HPyamarin_59br_150622-043-print_100_HPyamarin_59br_150622-035-print_100_HPyamarin_59br_150622-022-print

Standardutstyr

*Yamarin Q10
*Ankerboks for & akter
*kalesjegarasje
*manuewll lensepumpe
*fast mellomdør
*Fenderfester
*brannslukningsapparat
*Bensintank 110 liter
*bensinfilter
*hydraulisk styring
*hanskerom
*koppholder
*led dekkslys
*navigasjonslys
*offshoreseter
*strømuttak/usb
*cockpitputer
*rekkverk og dekksbeslag i rustfritt stål
*yamaha Y-Cop startsperre

  • JA, JEG ØNSKER ET TILBUD PÅ DENNE BÅTEN!

Spørsmål, ta gjerne kontakt

TrondOsmundsen_MarinaAS-HA

Trond Osmundsen

Daglig leder / salg

905 19 028 trond@marina-as.no