Yamarin_63_Daycruiser_cliffs

Hvorfor handle hos Marina Haugesund?

Kjøp av båt og motor hos Marina handler om tillit, og krav til kvalitet i alle ledd. I snart 50 år har vi stått på for å sikre båteiere på Haugalandet de beste forutsetninger for et problemfritt, sikkert og behagelig opphold på sjøen. Det ønsker vi også å gi deg. Gjennom kvalitetsprodukter, høy servicegrad i alle ledd, hyggelige ansatte og solide leverandører skal valget av båt fra Marina i Haugesund være enkelt. Uansett hvilken båt eller motor du velger sikrer vi deg bekymringsfri båtglede.

Kvalitet

Nordisk kvalitet og japansk driftsikkerhet

Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Pioner, Øien og Hasle er alle nordiske kvalitetsmerker innen fritidsbåter. Sammen med Yamaha som har vært markedsledende på utenbordsmotorer i Norge i over 40 år på rad, gir dette deg de beste forutsetninger for et kvalitetskjøp fra Marina AS. Vi er også autorisert forhandler og merkeverksted for Yamaha Vannscooter.

marina_as_009

Service

Vi vet hva du forventer når båtkjøpet er gjort

Vi vet hvilken service de fleste ønsker når båtkjøpet er gjort og våre kunder forteller deg gjerne hvorfor du skal velge Marina AS. Våre erfarne medarbeidere vet hva du forventer.

Ved vårt servicesenter nord på Hasseløy har vi utstillingshall og verksted på over 1000 m2 , stort kaiområde med truck for opptak og utsetting av båter. Service, montering av ekstrautstyr, vintervedlikehold, opptak og vask av båt, innendørs vinterlagring, originaldeler eller tilbehør? Hos oss får du alt på et sted!

Slipp2

Historie

Ledende merkevarer og høyt servicenivå

Siden 1971 har vi vært forhandler av noen av markedets ledende produkter i båtmarkedet fra 10-30 fot. På 70- og 80-tallet var vi forhandler for merker som Draco, Saga, Windy og Fjord.

Fra 1971 til 1982 var vi byens Evinrude forhandler og tok inn Yamaha som merke nummer to i 1976. Etter kort tid med Yamaha fant vi ut at Yamahas kvalitet og driftsikkerhet overgikk de Amerikanske merkene. Dette er grunnen til at vi i dag er rendyrket Yamaha-forhandler.

Kundene har også sett ut til å legge merke til dette og Yamaha har derfor vært Norges mest solgte utenbordsmotor over flere tiår og besitter idag rundt 30% markedsandel i Norge.

HaugesundMarina_Risøy_1971

Båt i blodet

2. generasjon båtforhandler

Haugesund Marina ble etablert på Risøy i Haugesund i 1971 med Osmund Osmundsen som disponent. Osmunds sønn, Trond Osmundsen fikk båt inn med blodet og tråkket sine barnsbein i kjeledress på verkstedet på Risøy. I 1997 kom han etter fartstid som Maskinist inn som fast tilskudd på verkstedet. Trond overtok som daglig leder i 2008 og er i dag eneeier av Marina AS.

Båtsport_T400_TrondOsmundsen_MarinaAS