Yamarin 60 DC - also suitable for beginners

Nye Yamarin 60 DC er den perfekte båten for par eller en liten familie. Den er komfortabel og enkel å håndtere og er derfor egnet for både det erfarne og uerfarne mannskapet. Yamarin 60 DC’s smidighet, førsteklasses kjøreegenskaper og den praktiske, åpne sitteplassen gjør denne båten til det naturlige førstevalg når man skal ta steget inn i day cruiser-segmentet.

Utgangspunktet for designet av alle Yamarin-båter er ikke bare å optimalisere kjøreegenskaper og utseende, men også sikkerhet og gjennomtenkte praktiske løsninger er svært viktige elementer.

Yamarin 60 DC tilbyr en funksjonell cockpit, med komfortable sitteplasser for opptil fem personer. De vendbare førersetene og den optimaliserte sofaen akter, forvandler cockpiten til et komfortabelt, sosialt område som gjør det enkelt å nyte solrike sommerdager på sjøen.

Teakdekket i baugen og på den store badeplattformen, som er inkludert i standard tilbehør, er ikke bare pent å se på men er også godt å gå på. Teak er også et element av sikkerhet, da det ikke blir glatt når det er vått.

Kabinen med sidevinduer byr på overnattingsplass for to voksne eller en perfekt plass for barna å ta en hvil på båtturen. Kabinen egner seg også godt som oppbevaringsplass for bagasje og andre ting du ønsker å holde tørt.

Trinnene fra cockpit til den store, solide badeplattformen er trygge og komfortable å bruke, så det er enkelt å ta et forfriskende bad i det varme sommervannet. Den nye, bredere skrogformen gjør at båten føles romslig og gir en stabil og velbalansert opplevelse.

Med en 115 hk Yamaha utenbordsmotor har Yamarin 60 DC en sporty karakter, med en toppfart på opp til 38 knop, avhengig av last.

Båten leveres med Yamarin Q Infotainment System som standard. Dette samler informasjon fra alle båtens og motorens instrumenter, kart, oppdatert værinformasjon, manualer og underholdning på en berøringsskjerm.

Yamarin Q systemet kan også integreres med Yamarin-app’en. Der kan du se båtens drivstoff-nivå, batteriindikator og log. Disse allsidige tekniske funksjonene gjør det enkelt å nyte en perfekt dag på sjøen. La den nye Yamarin 60 DC friste deg til å gjøre det beste ut av de varme sommerdagene.

Yamarin 60 DC

Med motorer: Yamaha F115L

Pris fra

kr.590.000,-

Be om pristilbud

ant. pers

3

motor (hk)

115

lengde

20 fot (6.06)

bredde

2,22 m

tørrvekt

887 kg

Overligger 2021 modell med Yamaha F115XB

Akterkalesje

Yamarin Q skjerm, Entertainment

Teak  

Grunning og bunnstoffing

Yamaha F115XB

Tilbud 409.000

Garanti fra kjøpsdato…

Yamarin 60 DC is a stylish day cruiserYamarin 60 DC- practical open seating areaYamarin 60 DC large bathing platformsYamarin 60 DC - also suitable for beginners041119 Yamarin-printti-86041119 Yamarin-printti-79041119 Yamarin-printti-47Yamarin_60_Day_Cruiser_BoatYamarin 60 DC Q-infotainment system

Standardutstyr

    • JA, JEG ØNSKER ET TILBUD PÅ DENNE BÅTEN!

    Spørsmål, ta gjerne kontakt

    Eivind Halvorsen

    Salg / administrasjon

    455 11 791 eivind@marina-as.no